article
دیزل ژنراتور چیست؟
دیزل ژنراتور چیست؟
اختراع دیزل ژنراتور تحول عظیمی در صنعت برق ایجاد کرد به طوریکه امروزه از این دستگاه برای تولید الکتریسیته در بسیاری از کارگاه ها و صنعت ها استفاده می شود و در صورتی خراب آن، امکان ادامه فعالیت وجود ندارد. دیزل ژنراتورها بسته به نوع سوخت مصرفی که دارند به انواع دیزلی، بنزینی و گازویلی تقسیم می شوند.
در واقع دیزل ژنراتور زیر مجموعه ای از دستگاه تولید کننده برق است که سوخت مصرفی آن گازوئیل است. دستگاهی که مصرف سوخت آن گاز است را ژنراتور گازسوز و دستگاهی که مصرف سوخت آن بنزین است را ژنراتور بنزینی می گوییم. روش کلی کار این دستگاه، به این صورت است که نیروی مکانیکی ایجاد شده را به ژنراتور انتقال می دهد تا برق مورد نیاز را تامین کند. بعضی اوقات به این دستگاه ها، موتور برق هم گفته می شود. شما از این نوع دستگاه ها بارها در باغ ها، موتورخانه ها و دیگر مکان ها مشاهده کرده اید.
قطعات اصلی دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتور از چند دستگاه اصلی و جانبی تشکیل شده است که شامل
• موتور که وظیفه آن به حرکت درآوردن آلترناتور است.
• آلترناتور دستگاهی است که به خاطر چرخاننده شدن، برق تولید می کند. نام دیگر آن ژنراتور است.
• کوپله و شاسی که وظیفه آن متصل کردن موتور به ژنراتور و قرار دادن شاسی جهت استقرار کامل مجموعه است.
• سیم کشی و تابلو کنترل
• لوازم جانبی که شامل برد کنترل که دارای قابلیت استارت اتوماتیک به هنگام قطع برق را دارد، کلید حفاظتی قطعی اتوماتیک، منبع اگزوز با قابلیت کاهش صدا، رادیاتور، باتری به همراه کابل اتصال، صداگیر، ضربه گیر بین موتور و دیگر اجزا، عایق حرارت و دیگر قطعات
البته بسیاری از این قعطات بین انواع دستگاه های تولید کننده برق مشترک است ولی بیشترین استفاده را تولید کننده برق از نوع دیزلی در صنعت دارد.
برای اجاره ژنراتور با کارشناسان ما تماس بگیرید.
اختراع دیزل ژنراتور:
با ما در ارتباط باشید
مقالات مشابه