article
موتور برق دیزلی
موتور برق دیزلی
موتور برق دیزلی
موتور برق دیزلی دستگاهی با ابعاد کوچک است که امروزه برای تولید برق استفاده میشود. این دستگاه با استفاده از سوخت گازوئیل قادر به راهاندازی موتور خود و حرکت ژنراتور است و همین عامل باعث تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریسیته میشود. موتور برقهای دیزلی مزایای بسیار بیشتری نسبت به انواع بنزینی و گازی دارند؛ به همین دلیل در صنایع مختلف بهصورت گسترده استفاده میشوند. اسلاک مفتخر است تا تمام اطلاعات مورد نیاز دیزل ژنراتور سیار را در اختیار شما قرار دهد.
موتور برق دیزلی (گازوئیلی) چیست؟
موتور برق دیزلی یکی از موتورهای درونسوز با احتراق داخلی است که قادر به تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریسیته است. موتور برق دیزلی (گازوئیل) در واقع همان موتور ژنراتور است که با استفاده از سوخت دیزل یا گازوئیل قادر به تولید انرژی الکتریسیته است. همان گونه که میدانید در برخی از ایام سال تولید برق با مشکل روبهرو میشود. قطعی برق میتواند مشکلات بسیار زیادی را در صنایع مختلف مانند کشاورزی، بیمارستانها، تجهیزات مولد برق و ... به وجود بیاورد. وجود برق در برخی از مکانها همچون بیمارستانها بهقدری ضروری است که قطعی آن میتواند جان بیماران را به خطر بیندازد. بهطورکلی انواع مختلفی از موتور برق دیزلی سه فاز و تک فاز وجود دارند که دارای توانهای خروجی مختلف بین 220 تا 380 ولت هستند که میتوان بسته به نیاز خود از آنها استفاده کرد. این موتورها دارای تفاوتهای عمدهای از لحاظ نوع سوخت و ساختار درونی موتور نسبت به سایر موتور برقها هستند.همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه دیزل موتور مراجعه کنید.
نحوه عملکرد موتور برق دیزلی
موتور برق دیزلی دارای دو بخش جداگانه زیر است: موتور دیزلی ژنراتور (مبدل انرژی مکانیکی به الکتریسیته) موتور برق گازوئیلی سوخت دیزل را مصرف و از آن برای حرکت ژنراتور استفاده میکند. با حرکت ژنراتور، نیروی حرکتی تولید شده به انرژی برق تبدیل میشود. در بین موتور و ژنراتور یک میللنگ تعبیه شده است که بهوسیله آن موتور نیروی خود را به ژنراتور وارد میکند. معمولاً در موتور برقهای بنزینی یک شمع وجود دارد که با ایجاد جرقه احتراق ایجاد میشود تا ژنراتور کار کند؛ اما موتور دیزلی با داشتن ویژگی خود انفجاری دیگر نیازی به شمع ندارد. در واقع در این موتورها مخلوط سوخت و هوا بهقدری فشرده و متراکم میشود تا دمای آن بالا برود و احتراق ایجاد شود. برای انجام این کار پیستون از بالا برای ورود به محفظه احتراق به سمت سیلندر حرکت میکند و با بالا آمدن سبب ایجاد احتراق میشود. همان گونه که میدانید موتورهای درونسوز برای ایجاد احتراق نیاز به ترکیب سوخت با هوا دارند. در موتور برق دیزلی یک قطعه به نام پمپ ژنراتور وجود دارد و وظیفه دارد تا سوخت به میزان مناسب نسبت به هوا به درون محفظه احتراق پمپاژ شود. با معرفی و بررسی قیمت ژنراتور توسط سایت اسلاک همراه ما باشید.
کاربرد موتور برق دیزلی
موتور برقهای دیزلی کاربرد فراوانی در صنایع مختلف دارند. موتور برقهای دیزلی برای استفاده در صنایع کوچک و بزرگ و حتی ساختمانهای تجاری نیز استفاده میشوند. از دیگر کاربردهای این محصول میتوان به تأمین برق خانگی و فروشگاهی اشاره کرد. علاوه بر این از ژنراتور برق در قطارها وخودروها برای تامین برق آنها استفاده میشود. در وسایل نقلیه همچون لودر، بیلهای مکانیکی، غلتکها، افرازه و دیگر ماشینها برای راهسازی نیز از این موتور استفاده میشود. علاوه بر استفاده از آن در بیمارستان برای تامین برق ضروری برای استخراج معادن، جنگلداری و کشاورزی، مکانهای صعبالعبور و دیگر صنایع از موتور برق دیزلی استفاده میشود. بهطورکلی موتورهای دیزلی دارای قدرتهای مختلفی هستند. معمولاً برای مصارف خانگی از موتورهای با قدرت 5 تا 30 کیلووات استفاده و برای مصارف صنعتی از موتورهای با قدرت 30 کیلووات تا 6 مگاوات استفاده میشود. برای مصارف خانگی بهتر است از موتورهای دیزلی سه فاز استفاده و از موتورهای تک فاز برای مصارف صنعتی استفاده شود. از مهمترین کاربردهای موتور دیزلی میتوان به استفاده از آن در تجهیزات کشاورزی همچون پمپهای آبیاری و خرمنکوبها اشاره کرد. البته موتورهای دیزلی کاربردهای بسیار بیشتری هم دارند که میتوان به کاربرد آنها در هواپیماهای قدیمی و کشتیهای اقیانوسپیما اشاره کرد. علاوه بر این بسیاری از سرورها و سیستمها باید بهصورت مداوم کار کنند تا بتوانند اطلاعات را بهروزرسانی کنند. در صورت قطعی برق و قطع این سرورها مشکلات بسیار زیادی رخ خواهد داد که این مشکل را میتوان با موتور برق دیزلی جبران و در مواقع ضروری برق سرورها را تامین کرد.
مطلب پیشنهادی: دیزل ژنراتور کامینز
مزایای موتور برق دیزلی
مزایای موتور برق دیزلی بسیار زیاد هستند که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود. گازوئیل معمولاً هزینه بسیار کمتری نسبت به بنزین و دیگر سوختها دارد. موتورهای دیزلی دارای قدرت بالا و بازدهی بسیار خوبی هستند. موتورهای دیزلی به دلیل توان بالایی که دارند بهعنوان مناسبترین موتورها برای صنایع شناخته شوند. موتورهای دیزلی بازدهی بسیار خوبی در مناطق با آبوهوای گرم دارند. مصرف سوخت این دستگاه بسیار پایین است؛ اما بااینحال تولید گشتاور آن بسیار بالا است. موتورهای بنزینی و گازی به دلیل داشتن شمع برای ایجاد جرقه، با خطر آتشسوزی بالا روبهرو هستند؛ اما در موتور برق دیزلی به دلیل عدم وجود شمع، خطر آتشسوزی بسیار پایینتر است. این دستگاه معمولاً دارای طول عمر بالایی است. در صورت معیوبشدن میتوان با کمترین هزینه آن را تعمیر کرد. ضمن این که هزینه نگهداری از آن نیز بسیار پایین است. موتور برقهای دیزلی توان خروجی بسیار بیشتری نسبت به نوع بنزینی دارند.
خرید موتور برق دیزلی
خرید موتور برق دیزلی از طریق مجموعه بزرگ ماه نیرو امکانپذیر است. بهطورکلی قیمت موتور برق دیزلی صنعتی و خانگی به عوامل مختلفی همچون برند تولیدکننده، توان موتور برق و امکانات تعبیه شده در آن بستگی دارد. بااینحال موتور برق دیزلی در کنار قیمت مناسب دارای امکانات و کیفیت بسیار خوبی است؛ به همین دلیل برای خرید بسیار مناسب است. در صورت نیاز به خرید موتور برق دیزلی بی صدا میتوانید از مجموعه ماه نیرو نیز این محصول را تهیه کنید. این مجموعه بهعنوان تنها تولید کننده ژنراتور در کشور و با بیش از 30 سال تجربه در صنعت برق توانسته است اعتماد مشتریان عزیز را کسب کند. فراموش نکنید این مجموعه بزرگترین تولیدکننده ژنراتور در منطقه نیز است. شما میتوانید لیست تمامی موتور برقهای دیزلی و تجهیزات صنعتی را از طریق این مجموعه مشاهده کنید. در صورت تمایل میتوانید با کارشناسان ماه نیرو در ارتباط باشید تا مشاوره خوبی برای خرید تجهیزات دریافت کنید.
مقالات مشابه